BOEING-ODTÜ IHA Yarışması

Havacılık ve Uzay sektörünün lideri Boeing, gelecek nesillere havacılık tutkusunu aşılamak için Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile Dikey İniş-Kalkış Yapan İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışması için iş birliği yaptı.

Üniversite öğrencilerinin İHA ve otonom sistemlere ilgilerini artırmak ve bu teknolojinin Türkiye’de gelişimini desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada öğrenciler kendi tasarımları İnsansız Hava Araçları ile 11-12 Kasım’da ODTÜ Stadyumu’nda yarışacaklar.

Önceki 17. Bilişim Zirvesi Sona Erdi
Sonraki Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Benzer Yazılar

Sektör Toplantı ve Haberleri 0 Comments

APPS’in Yeni Kelime Oyunu“A WORD”

‘Tatil’ deyince aklına ilk hangi kelimeler geliyor? Ya da ‘Gökyüzü’ sana hangi kelimeleri çağrıştırıyor? APPS 2014 yılında mobil uygulamalar geliştirmek üzere Ankara’da kurulan bir şirket. Yedi yıldır mobil uygulamalar geliştiren genç