KAYFOR-15 Dijital Çağda Kamu Yönetimi ve Politikaları 1-4 Kasım 2017
Dijitalleşmenin ve yeni teknolojilerin kamu yönetimine ve politikalarına etkileri, dijital çağ, yapay zekâ, 4. endüstri devrimi, 4D hidrojel baskı, siber güvenlik, nesnelerin interneti, artırılmış gerçeklik gibi konuların ele alınacağı “15. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu” (KAYFOR 15) başlıyor.
1- 4 Kasım’da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) de gerçekleştirilecek Forum için ABD, İngiltere, Hollanda, Rusya, Azerbaycan, Makedonya dahil olmak üzere dünya çapında üniversitelerin de yer aldığı 100 farklı üniversiteden 200 Bildiri sunulacak.
Ayrıntılı bilgi için http://sempozyum.sdu.edu.tr/kayfor15/tr/index.html
Benzer Yazılar
Genç Beyinler Yeni Fikirler 6. Kez Proje Pazarı Ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi’nde Buluşuyor
Ege Bölgesi Üniversiteleri’nin Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri’nin katılımı, Türkiye Bilişim Derneği İzmir Şubesi koordinasyonu, Bilgisayar Mühendisleri Odası, Ege Bölgesinde yer alan kurumlar, STKlar, firmaların destek ve katkılarıyla, 26 Mayıs