TBD’den Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Tetkikçi Eğitimi
Türkiye Bilişim Derneği (TBD) ‘nden
ISO/IEC 27001:2013
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Tetkikçi Eğitimi (IRCA Onaylı)
ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) tetkikçilerini bir tetkik planını yönetmek, planlamak, idare etmek ve uygulamak üzere yetiştirmek ve katılımcılara BGYS standardı hakkında ve sistemin tüm maddeleri için genel bilgilendirme yapmak, uygulamanın gerçekleştirilmesi ve sistemin kurulması için örneklerle açıklayıcı bilgiler sunmak amacıyla 19-20-25-26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde TBD Genel Merkez, Balgat Ankara adresinde eğitim verilecek.
5 günlük eğitimde katılımcılar IRCA onaylı Baş Denetçi Belgesi alacaklar. Alanında uzman iki eğitimci Alper Öztürk ve Ahmet Tosunoğlu tarafından verilecek eğitime kayıtlar devam etmekte.
Eğitim hakkında detaylı bilgi ve kayıt için http://www.tbd.org.tr/
Benzer Yazılar
Türkiye Bilişim Derneği uzun yıllardır sahip olduğu kurumsal yapısını ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alarak taçlandırdı.
TBD 5253 Sayılı Dernekler Kanunu ve Dernek Tüzüğü maddelerine uygun olarak üyelerin gelişimini sağlamak, bilişim konusunda tüm kesimlere katkıda bulunmak ve Kamu Yararına Dernek statüsünde hizmetler yürütmek kapsamında ISO 9001:2008